De galerij

ONZE ACTS

Sinds 2020

Golconde


Golconde speelt met associaties. De grenzen tussen individualiteit en groepsverband zijn vervaagd. Al deze mannen zien er hetzelfde uit, dragen dezelfde kleding en ze bewegen zich allen in dezelfde richting. Dit maakt dat men de mannen ziet als een groep, echter blijkt wanneer er beter gekeken wordt dat ze elk uniek zijn met ieder een eigen sound.
Gebaseerd op het gelijknamige schilderij 'Golconde' Van René Magritte. Een samenwerking tussen componiste Fall~ en Man in pak Producties.

Bekijk de video

Sinds 2016

De Rolstoel Taxi


Als er iets vervelend is op een festival dan is het wel die enorm lange afstanden. Al na de eerste dag dansen en lopen voelen je benen aan als lood. De rolstoel taxi is hiervoor de oplossing. Een rit waar je van kunt genieten. Gewoon even zitten.
Een service die altijd onderweg is en dan niet perse onderweg naar de bestemming maar onderweg terug. Terug naar de rust.

Bekijk de video

Sinds 2023

De Schoenpoetsers


Deze heren houden zich altijd bij hun leest. Ze zorgen dat je schoenen spik en span zijn. Wat is nou beter dan de dag beginnen met schone schoenen! Klaar terwijl u wacht, nee, klaar terwijl u ontspand! Houd u de schoenen maar aan… Kom lekker zitten in onze fauteuil, leg je voeten ten ruste en de rest gebeurd vanzelf.
Deze mannen weten alles van schoenen.

Sinds 2013

De Wasman


Is een man in pak met een schort en wasbak voorgebonden. Hij vraagt mensen vriendelijk of hij hun de handen zou mogen wassen. Zodra iemand de mouwen opstroopt begint het wasritueel. Een verwennerij die men meestal alleen als kind heeft gekend.
Zo ontstaat er een intieme, soms zelfs confronterende ervaring op straat. Waarna de mensen ontspannen en met fris ruikende handen weer verder gaan.

Bekijk de video

Sinds 2016

Tafeltje Dekje


Op een festival moet er gegeten worden en of het nou een gezonde hippe hap is of de ouderwetse maar altijd goede friet met frikandel, je krijgt het altijd in een kartonnen bakje met een plastic vork of lepel. Tafeltje dekje vervangt uw kartonnen frietbakje voor een bord en uw mouw voor een servet. Daarnaast geven ze u een complete beleving. Uw tafel wordt gedekt, de kaarsen worden aangestoken, een mandje stokbrood en olijfolie wordt geserveerd. Ons rest dan alleen nog maar te zeggen:
‘Smakelijk eten’

Bekijk de video

Sinds 2022

business lunch


Tafeltje dekje heeft nog een andere kracht: 'De kracht van verbinden'. Op corporete events gebeurt dit zonder ons natuurlijk ook en dan vooral op zakelijk vlak maar hoe goed kent u uw collega of zakenpartner nu eigenlijk echt? Voor precies zeven minuten lang dagen wij u uit om het eens niet over werk te hebben maar juist over thuis. In ruil daarvoor krijgt u alles wat er bij een goed gesprek hoort;
Een mooi gedekte tafel, goed glas wijn bij kaarslicht.

 

Onze performances zijn te vinden op vele muziek-, theater- en foodtruck festivals, zakelijke evenementen en zelf bruiloften.


Voor uw bezoekers zijn de services altijd helemaal gratis.

nl_NLDutch