Speciaal voor u

OP MAAT

Performance op straat


Er zijn vele variaties van een man in pak. Mannen in pak, kostuum of overal. Niets is ons te gek. Wij maken voor u de passende performance met dezelfde achterliggende gedachte:
persoonlijk contact met uw bezoekers

De gezellige barmannen


Bij Man in pak producties kunt u ook uw barmannen huren. Deze mannen geven net iets extra's. Ze spelen in op de situatie en conecten net iets meer de gasten. Maken grapjes, weten iedereen aan het lijntje te houden of dagen u uit voor een spelletje. Ideaal voor feesten, partijen, bruiloften of noem maar op.

Service op grote hoogte


U kunt er natuurlijk voor kiezen om een ober rond te laten lopen met hapjes. U kunt het ook laten doen door mannen op stelten. Zo word zelfs het hapje een belevenis. Maar onze mannen kunnen meer. Gasten welkom heten, drankjes uitdelen, de weg wijzen, dansen of zelfs presenteren bij gebrek aan een podium.

performance on stage


Wilt u een bepaald thema neerzetten op het podium? Man in pak Producties maakte thema settings voor verschillende DJ's, feesten en partijen. Gedeeltelijk met decor maar ook met acteurs.

 

Heeft u een idee op het gebied van festivals, performances, theater concepten of decoratie maar geen idee hoe u dit uit moet voeren?


Wij gaan graag eens met u om de tafel zitten.

nl_NLDutch