De Wasman

CORONAPROOF

100 % Coronaproof

De Wasman


Het jaar dat alles anders ging dan verwacht. Geen handen schudden, intieme sferen creëren en festivals bezoeken, maar andere dingen die belangrijk werden. Afstand houden, in de ellenboog hoesten en handen wassen. Het toeval wil dat wij in dat laatste zeer veel ervaring hebben en wij mensen er graag bewust van maken dat ze handen moeten blijven wassen.
Het UMC Groningen heeft al langere tijd interesse in de performance. (voor, na en tijdens de eerste coronagolf) Zij vroegen ons een protocol op te stellen en een test filmpje te maken. Het filmpje vindt u hier.

Watch the Trailer

Since 2013

Het orgineel


Al sinds 2013 werken wij op evenementen met De Wasman. Ook wanneer we niet met een pandemie te maken hebben, is handen wassen erg belangrijk. Het concept van De Wasman is het zelfde, echter de uitvoering is anders geworden. Daarnaast werken we nu met een streng protocol voor onze wasmannen. Hier vindt u onze originele trailer.

Watch the Trailer

Van harte

Welkom


Niets is fijner dan een warm welkom met water en zeep. Helaas kunnen wij niet iedereen voorzien in van deze luxe. Daarom heeft De Wasman een collega mee genomen. Deze heet de mensen welkom en wijst hen op de desinfectie pompjes.
Want niets is beter dan warm welkom en een frisse start.

Plak hier

Uw logo


Na jaren heeft onze wastafel eindelijk de bijbehorende tegeltjes. Het zijn er 144, met zorg wit gepoetste pracht en praal. Hier kan uiteraard een logo op geplakt worden.
en_GBEnglish