Sinds 1732

Arr, matey


Over de zeven zeeën schuimen de laatste tijd tal van bands rond met illustere namen als Pyrates!, The Dread Crew of Oddwood en The Skullduggers. Muzikanten die de mosterd halen uit Keltische folk en Caribische rum, een explosieve combi die garant staat voor spetterend spektakel.
Hoist the Jolly Roger en gooi de trossen los voor een woest piratenfeest op het schip ‘the lost Fortune’ . Aan het Roer van het schip Captain Keith, hij zorgt ervoor dat de dienstdoende piraten zich in het zweet zullen werken op het dek. Een ferme bende boekaniers, ongeschoren en stinkend naar de rum maken zij de stage onveilig.

Yo Ho Ho

And a bottle of rum


De muziek keuze van de kapitein is niet mals en is soms wilder dan de wildste storm op zee. ‘Drunken Lullabies’ van Flogging molly tot Pippi langkous en van live een piraten versie van 'Links naar rechts' [snollebollekes] naar de bekende piraten nummers. Niemand blijft gespaard en je word meegezogen in een draaikolk van met zoutwater doordrenkte nummers.

 

Put on a show

Like a real pirate


Davy Jones' locker was nog nooit zo'n hoogtepunt! Captaian Keith en zijn crew zorgen voor een gevulde show vol met rariteiten, meezingers, confettikanonnen, live nummers, oude bekenden en ruige nieuwkomers die je de oren van je kop zullen blazen.

 
 

Captain Keith meerde eerder al aan in de havens van Lowlands, Paaspop en Tivoli Vredenburg


Voor boekingen: info@maninpakproducties.nl

en_GBEnglish